You'd know how the time flies, only yesterday was the time of our lives

.
.
Fredagen började med en superlång sovmorgon och håltimme då jag och två vänner åkte in till drottninggatan och kollade i butiker. Blev lite ledsna för alla fina kläder man vill ha men inte kan köpa. Vi tröstade oss iallafall med varsin smoothie från naked juice bar och i solen promenerade vi tillbaka till skolan. När vi kom upp på den högsta punkten på Hantverkargatan och är nästan framme, kollade vi klockan, stannade och tog fram en iphone och såg, via svt play, när Kate sa "I do." till William. På eftermiddagen sjöng vi för alla de överlyckliga treor som stod med mössorna och som sen skrek "Somliga har ett år kvar!" åt oss tvåor. I år blev jag glad istället för smått deprimerad, jag kan inte förstå att det bara är ett år kvar tills jag står där lika glad. Lite senare gick klassen och hade ett gig på Stockholms sjukhem och sjöng vårlåtar och efter en natt av dans, sång och prat och en hel del skratt i en våning på östermalm promenerade jag hem i morgonljuset och med fåglarna kvittrandes. Lycklig.
(Mindre lycklig är jag över att den närmsta veckan kommer döda mig med plugg.. men det får jag ta tag i efter helgen. Nu ska jag njuta av våren och solen!)

And wrape yourself around me 'cause I ain't the way that you found me, I'll never be the same

-
-

Won't you tell your dad, "Get off my back"

"Snubblade över" låten Thirteen av Big Star och tyckte att det var nåt bekant med den. Sen kom jag på att det är ju Håkans Tretton. Fast originalet.

That sleepwalk should be over by now, cause you make my dreams come true

.
.
buffalogirl

we might as well be strangers

Så var man tillbaka till vardagen och skolan. Är redan helt slut efter att ha varit vaken sen fyra i natt.. Som tur var börjar jag ett imorgon så nu ska jag arra färdigt en fin liten låt till min musiklärare sen ska jag krypa ner i sängen med laptopen och se en film!

snart

har äntligen bokat tid för klippning + färgning! 2 maj ska jag alltså efter en miljon hemmafärgningar gå till frisören som kanske kan fixa den där askiga färgen jag vill ha.

Good to sea

Är lite kär i den här bilden. Den är perfekt. Kläderna är perfekta. Om man nu kan säga så. Ja, jo, det kan man nog. Så himla fint! Från Free People.

close-up

här får ni en fin låt!


23 april 2011


fall down seven times, stand up eight

härlig dag med mycket sol och VÄRME! Helt underbart. Är för övrigt på landet med ett knappt fungerande internet så det här inlägget är en riktig ansträngning då jag liksom måste hålla datorn i luften samtidigt som jag pressar mig mot ett fönster för att kunna få in grannens trådlösa. men vad gör man inte för att få lite kontakt med omvärlden och för att kunna ge ER så himla intressanta blogginlägg,  som det här. nej, nu ska jag se de senaste HIMYM-avsnitten och sen sova. Imorgon ska vi ut till huset och sjön. Kanske kommer lite bilder senare. hejdå! :)

kors

ganska hypat men fortfarande lika snyggt!

vår

lite bilder från i förrgår. Jag och Angela promenerade från söder till slussen i det underbara vädret! Var stel i ansiktet av allt solande sen när jag kom hem.

Oklart

Hittade den här bilden på min gamla dator (don't ask why) och jag blir alltid lika förundrad över den. Vad vill den säga? Vad är syftet och budskapet med det här?

skratta eller gråta

Min laptop har kraschat. Tillbaka på onsdag!


Nu ska jag ut i solen med mitt redan sönderbrända ansikte från igår och sola sönder det lite till.. UNDERBART!



boots

från nilson. funderar på att köpa dessa i veckan.. så snyggt till jeansshorts och bara ben.

Påsklov

LF stores
Äntligen lov. Idag har jag suttit ute i solen och ätit årets första glass också, underbart!

virkat

perfekt från zara. önskar bara att man faktiskt kunde få gå i BARA den här och inte leggings/tights till..

ord


Strandfärgat hår

Hon har mitt drömhår. Är skitless på mitt kopparfärgade så snart blir det garanterat ett frisörbesök. Blir ljusare och uppklippt!

En känsla

weheartit
Att somna utomhus en sommardag med en lätt vind som svalkar. Kan vara något utav det underbaraste som finns!

Elfte april

SÅ HIMLA NÄRA NU! Tiden går så otroligt fort, redan har snart halva april försvunnit och sommaren känns inte långt borta! Speciellt inte idag, var ju typ shorts-väder? lite? nästan? Nu har iallfall skolan lugnat sig lite innan, bara NP i svenska kvar innan lovet! Då ska jag åka hem till farmor och lägga mig på hennes altan och börja jobba på brännan. Samtidigt som jag pluggar dårå..

The heartache can wait


levis 501

Något jag ska försöka införskaffa till sommaren, ett par vita höga shorts!

riktigt jävla sjukt bra kommer den här sommaren bli


Om fyra månader

Så var Grekland bokat! Den här sommaren kommer bli så jävla bra.

fjäder

pics http://trashbylillan.devote.se http://lisaplace.devote.se
Om jag inte vore så jääkla pank skulle jag beställa det här fina fjäderörhänget från itemsbyjohanna. faan. Var förresten ute i stan hela eftermiddagen idag och sökte jobb. Gick jättedåligt. Antingen så var butikchefen inte där, affären hade "anställningsstopp" eller så fick man förklarat för sig att man söker via företagets hemsida. Gav i allafall bort 4 av mina 20 CV:n som jag skrivit och planerar att få ut innan den här veckan är slut. Helgen kommer bli kul.

saknar, drömmer, längtar

Peace and love-festivalen förra sommaren. Ser ut att bli en tripp dit i år också!

I'm glad there is you

Ligger i sängen och försöker förstå fysiken men det går verkligen inte. Börjar seriöst fundera på att inte läsa Fysik B.. Men ändå så känns det så jobbigt med tanke på att man faktiskt tagit sig igenom 2/3 av naturlinjen redan.. Känns som att om jag har tagit mig såhär långt och inte dött (skoja, det har jag ju) så kan jag orka ända fram till slutet i juni nästa år. Hmm. Jobbigt val. Vi får se! Mycket som händer just nu i allafall, både roliga saker och tråkiga saker, men jag är ändå asstressad. 17 år och utbränd. woooo! Jag fortsätter iallafall drömma om jeansshorts och sommar och hoppas att inom några veckor (SJUKT!!) kunna gå med bara ben.

Mango Passion

åååååh vet inte hur många såna här jag sörplade i mig i Paris. Nästan värt att åka till Arlanda bara för att få en..

Blue valentine

Såg Blue Valentine ikväll med Ryan Gosling och Michelle Williams. Himla fin film som jag tycker ni ska se!

Högskoleprovet

Så satt jag i åtta timmar ungefär. Köttigaste provet jag någonsin skrivit!

RSS 2.0