födelsedagenKänner att jag måste skriva lite om de senaste dagarna.
Min födelsedag var perfekt. På dagen fick jag massor av låtsaspresenter från alla söta barn på jobbet, och senare på kvällen blev det utgång med Linnea. Vi träffade på Hanna och hennes kompisar också och kvällen blev riktigt lyckad! På fredagen var det tänkt att det skulle bli middag på Hard Rock, men istället hamnade jag hemma hos annika i sollentuna där jag blev överraskad med middag och världens finaste kollage som nina, barbara och annika suttit och klistrat ihop. Så himla fint och jag fattar inte hur de orkat lägga ner så mycket tid.. helt otroligt gulligt!!! På lördagen låg jag strandad i sängen hela dagen tills det var dags att ta på sig finkläderna och dra ut med annika och hanna. Blev kanske inte som vi hade tänkt oss men kul var det! Idag träffade jag Angela som precis kommit hem från Italien och som hade med sig ett jättefint halsband till mig. Så de fyra senaste dagarna har varit helt underbara. Hur fantastiska vänner får man ha?sov så gott, min älskade vänDet sägs ju att hunden är människans bästa vän, och att det inte spelar någon roll hur vi är som personer eller hur många fel vi gör - de älskar oss oavsett. Och såklart så älskar vi dom. De är de som alltid finns där - glada och som sällan klagar på något. De finns där för att trösta oss när vi är ledsna eller när vi bara vill ha någon att prata med. De blir familjemedlemmar. Men precis som vi människor, blir även djuren gamla och sjuka och en dag tvingas de lämna oss. Jag tror att den dagen är en dag man aldrig riktigt kan förbereda sig inför och tomheten och sorgen de lämnar kvar finns överallt. Den kan vara lika stor som sorgen efter en anhörig.

Idag somnade Dotsy in efter tretton år här hos oss och jag har gråtit ett helt hav. Hon var världens goaste och finaste goldentjej som aldrig lämnade min sida när jag som barn sprang omkring och härjade på landet. Med Dotsy tvivlade man aldrig på uttrycket om att hunden är människans bästa vän. Hon var ett praktexempel på just det. Jag minns att när jag som liten sov över hos mina kusiner och någon kom in i rummet så hoppade hon upp i sängen och la sig raklång över mig så att ingen skulle kunna komma och ta mig. Hon var världens snällaste. Hon hade ett evighetslångt tålamod med oss barn när hon tvingades agera hund alternativt häst i alla våra mamma pappa barn-lekar, och det fanns inte en chans att man kunde säga nej när man tittade in i de fina stora bruna ögonen under bordet vid middagarna. Hon smälte varenda hjärta hos varenda person hon mötte. Det gör så fruktansvärt ont när jag tänker på hur mycket morfar älskade dig och hur det kommer krossa honom när han får veta att hans stora kärlek, förutom mormor, är borta. Dotsy var inte min hund, men hon var en del av mitt liv. Jag växte upp med henne och hon fanns, precis som alla andra älskade husdjur, alltid där. Hon kommer för alltid saknas i mitt liv men aldrig i mitt hjärta.

Sov så gott, älskade vän. Nu är du någonstans där du förblir ung och frisk - precis som du alltid kommer vara i våra drömmar och tankar. Jag kommer snart och hälsar på dig i den fina minneslunden jag har hört att du ska få.

birthday kid

ÄNTLIGEN 18!!!!!
Nu är jag färdigfixad och redo för första svängen ute! SJUKT TAGGAD

10 juni 2011

Lycka, underbara vänner, sommarvärme och sist men inte minst - den där känslan av frihet som man bara kan ha dagen då skolan tar slut. Skolavslutningen 2011 prickade in allt och dagen igår blev lika fantastisk som jag i många månader föreställt mig att den skulle bli.

imorgon får jag sommarlov

Började dagen med att försova mig grovt, så jag kom in till skolan vi tolv - lagom till att klassen skulle gå ner till rålis och bara chilla. Efter det så drog jag och två kompisar in till stan. Köpte en fin blå klänning från topshop som jag tänkte ha imorgon. För imorgon är det skolavslutning. Jag får sommarlov. DET ÄR SÅ GALET UNDERBART!!!!!!! Jag har klarat natur årskurs 2 och har nu bara ett ynka år kvar. Fyfan vad det känns skönt. Nu ska jag sova.

onsdag. två dagar kvar.

underbar dag. god natt.

hitchhiking

Så jag och nina åkte ut till ingarö igår igen och jäääävlar vad underbart det är där ute. Det blev ju dessutom mycket varmare i lördags så det blev inte lika stora köldskador av havet som dagen innan. Vi var de sista som lämnade stranden då vi hade planer på att åka till sollentuna för en tjejmiddag senare på kvällen. Vi hade tänkt att ta en buss så att vi precis skulle hinna i tid men så att vi ändå kunde stanna på stranden så länge som möjligt. Dock så visar det sig, efter att vi väntat på bussen som aldrig kom, att vi kollat fel tidtabell och att nästa buss inte skulle gå förrän två timmar senare. Så där stod vi, mitt ute i ingenstans med inget annat val än att börja gå de tre milen in till Slussen. Så vi går och går längs vägen vi tror ska leda oss in till stan tills vi kommer på idén att lifta, och den idén visade sig vara jävligt briljant då vi, efter att ha blivit omkörda av ca 30 bilar, faktiskt blir upplockade av ett gammalt par. Vilken lycka. Väl inne i bilen och efter att ha förklarat vårat öde frågar de varandra om de verkligen la in geväret och skotten i bagageluckan. Jag och nina tittar på varandra och undrar om det är nu vi ska dö. Men nej, så var det inte. De skulle till Södertälje och jaga vildsvin. Dock fick vi ändå vända tillbaka till deras hus för de hade nämligen glömt kaffet och fikat de skulle ha med sig, och den resan tillbaka var nog det stelaste jag varit med om. Det har aldrig varit så svårt att inte få garva som det var där i baksätet, fruktansvärt. Satt och bet sönder tungan. Men det var värt det, för vi kom in till slussen och hann precis i tid till middagen! Nu ska jag ta en ipren och gå och sova, imorgon ska jag upp tidigt för lite jobb!

Easy living

Bilder från idag när vi åkte ut till Ingarö och stekte i sisådär sex timmar. Kan ju berätta att hela kroppen nu ömmar och att jag är så trött att jag somnar vilken sekund som helst. Måste sova några timmar, för imorgon ska jag upp tidigt och göra en repris på den här dagen tillsammans med nina och åka ut dit igen. Jag älskar stället! Måste vara en av stockholms mest välgömda och finaste stränder.

fredag

kokosoljan är nerpackad, nu drar jag ut till skärgården med ett par vänner för sol och bad!

I'll see you around, I'll see you downtown, I'll see you in the memories I can't erase

.
,
Inledde det här lilla lovet med 14 välbehövliga timmar av sömn och fortsatte sen dagen med Beverly Hills 90210-maraton (90-talet<3<3). Började följa alla repriser som gick i somras så nu, när jag plötsligt har hur mycket tid som helst, tänkte jag att jag skulle börja från början och plöja igenom säsong för säsong. Segade dock inte hela dagen utan åkte in till stan för en kvällsfika med elsa och annika. Hur underbart är det inte att kunna sitta ute elva på kvällen utan att frysa? Jag älskar den här årstiden.

RSS 2.0