wangol o' ou ale ki le ou a vini wem anko

Fysik, kemi och haitisk folksång. Bra måndag!


Jag låter saker ta sin tid, jag har en öppen hand, det här är slutet på en lycklig början

De perfekta jeansshortsen. Ljusa, slitna och i en lite högre modell. ska bli mina!!

Car je suis l’amoureuse, je suis l’amoureuse

Det här blir något att leta efter nästa gång jag går second hand. Behöver något form av fodral till min laptop och de i varuhusen är ju så tråkiga.

söndagsritualen

Ångestdagen är här. Och just nu gör jag det jag alltid gör den dagen - förnekar det faktum att det faktiskt är skola imorgon och att jag har tre prov den kommande veckan och ett antal andra uppgifter som måste göras. Det värsta är ändå att jag vet att denna förnekelse kommer pågå tills klockan blir ungefär halv elva ikväll. Då kommer jag inse vilken idiot jag är och att skolan faktiskt är viktig. Så så kommer min söndag se ut. En spelad omedvetenhet och en stor mängd ångest på det.

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose, elles passent en un instant comme fanent les roses

låtsas att det är sommar idag. Snart måste den komma på riktigt för snart dör jag av den här vintern. Köpte skepparmössan från Monki när jag sprang in där innan de stängde igår. Ett spontanköp. Vet inte riktigt om den är ful eller snygg på? Annars är den ju fin att bara ha i garderoben hehe

caféhäng/södermalm

Fin fredagkväll med ett gäng fina vänner. Nu ligger jag halvt medvetslös i soffan och är lycklig över att det är helg. Somnar nog vilken sekund som helst. Nöjd och belåten är jag. Trots att det är väldigt mycket januari, kyla, snö, skola och brist på sömn i mitt liv just nu. God natt!

monki 2011

saker jag vill ha från monki just nu. Gärna tillsammans med en snygg bränna.

You keep me searching for a heart of gold

första skoldagen efter fem dagars ledighet och jag är död. huvudet dunkar och det känns till och med ansträngande att skriva på tangenterna. well, nu är man iallafall hemma och helt plötsligt bara en dag kvar - sen är det helg igen! Hallelujah HEART OF GOLD - NEIL YOUNG

dör


Quand il me prend dans ses bras il me parle tout bas, je vois la vie en rose

Slängde ihop ett collage av några favoriter från lookbook och nu längtar jag ännu mer tilll sommaren.

Onsdag

Nu sticker jag iväg och solar en stund. Blekansikte no more!

Vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid, ingenting varar för evigt

sommarDet här måste ändå vara det härligaste man kan ta på sig. Klänning, hatt, sandaler och en bikini under,

Dom säger det är nåt med hjärtat men ingenting har någonsin slagit så hårda slag


Looking around the streets tonight, everything's in ruins

Jag har blivit hooked på färgstarka och mörka läppar. Så jääävlaaa snyggt och det känns som att det inte spelar någon roll att man har en dålig kläddag om man har läppar som lyser upp. bilder från http://nyheter24.se/modette/agnesalmvarn/

One April day


Jag vill kunna gå i Converse igen. Linnen och tunna byxor. Jeansshorts. Om ändå Sverige låg vid medelhavet.  Texten i collaget är från en av mina favoritlåtar och som jag alltid tycks älska som mest efter en lång vinter. One april day.

 


Och alla somrar de far som en rysning genom dig


Dont write me off

 

Så fina ringar. jag vill ha dom allihopa! från http://hoofstore.se/

Veckan blev faktiskt ganska smärtfri. Hela veckan har jag lyssnat på den här fina låten. Visste inte att Hugh Grant kunde sjunga. Dessutom har tinnitusen jag gått runt med på högra örat nästan försvunnit nu. Eller så har jag kanske vant mig. Jag stör mig iallafall inte lika mycket längre. skönt skönt skönt! Nu ska jag göra klart veckans sista plugg.. sen blir det en skoldag och sen LÅNGHELG!!!!!!


And though I know, I've already blown more chances
Than anyone should ever get
All I'm asking you is don't write me off, just yet
Don't write me off just yet...

Nästa vecka ska bli så mycket bättre än den här. På tisdag ska jag äntligen simma, som jag inte gjort på typ ett år, i helgen ska jag förmodligen äntligen få hem en ny kompis i form av en laptop och dessutom så har jag nästan inget plugg! inte ännu iallafall. snälla ge mig en bra vecka nu.

RSS 2.0