24 juli 2011 - den hittills värsta dagen i mitt liv


at the library

Sitter i biblioteket här på landet och har en timme kvar på min internettid.. ja, eller då stänger dom. Och då ska jag ta min portfölj och, som i kombination med flipflops och trasiga jeansshorts, ser så jävla fel ut, gå till ICA. Där ska jag köpa något gott och sen lägga mig framför teven. Precis så som jag gjort de senaste fyra kvällarna. Livet är gott. Jag laddar inför de kommande tre veckorna som kommer.. döda mig? 12 timmars sömn, mjukisbyxorna på, en bok, ipoden.. osv. Så sjukt underbart att bara få ta det lugnt, när var det senast jag hade ett riktigt lov? påskas? Tror faktiskt det var så. Nu ska jag fortsätta slappa. Gå till ICA. Dagens ansträngning.
hejdå.

blickar framåt

Ojojoj. Sommaren tickar på och jag ligger här i sängen i Stockholm och väntar på att jag ska få sticka iväg och göra mitt näst sista arbetspass. På lördag börjar äntligen min ledighet efter skolan och efter tre veckors dubbeljobb och en vecka på en festival som nästintill tog livet av mig. På lördag åker jag upp till mitt älskade Bergslagen - till skogarna, bergen, sjöarna och vårat hus som ligger mitt bland alltihop. Kan nog inte beskriva hur underbart det ska bli. Träffa familj och släkt, ligga på bryggan, läsa en bok, fiska, åka ut med båten i kvällssolen.. fantastiskt. Men, underbart är kort, för sen bär det av neråt i landet.. ner till Emmabodafestivalen. Är inte så jätteexcited, men lite mer festivalande vill jag allt ha! Och sen är det ju alltid kul att åka till småland och se sig lite om. Eller? hm. Ja, det blir nog bra. Efter det blir det fyra dagars jobb innan planet lyfter mot RHODOS!!!! (vilket ska bli helt jävla sjuktmegastörtroligt!!!!!) Så innan allt detta ska jag verkligen slappa till det yttersta.. vilket jag gör bäst på landet. Fyfan vad jag längtar. Låt de här två dagarna gå fort.. och ge mig bättre väder.

Dalarna 26 juni 2011

Peace & Love

Det är något med Borlänge, människorna, campingen, sommarvärmen och den underbara stämningen som får mig att ÄLSKA Peace & Love. Helt jävla fantastiskt är det - trots att man sover i genomsnitt två timmar per dag, alltid luktar lite bajs och är allmänt jätteäcklig. Jag saknar det redan.

RSS 2.0