I heard you found some pretty words to say, you found your little game to play

.
.
jag älskar det här underbara vädret <3
Idag har jag chillat i skolan med två lektioner varav båda bestod av filmtittande. Efter skolan gick jag och lollo på stan. Köpte ett par enkla flätade sandaler att ha när man inte går i svettiga converse. Skönt. Lite senare mötte jag upp annika och nina vid tekniska och då tog vi bussen till söder för att kolla lite 2hand. Hittade lite allt möjligt men kom hem med ett par jeans (som nu är ett par höga mörkblå jeansshorts) och ett par andra mönstrade shorts, som jag inte kan avgöra om de är skitfula eller skitsnygga. Nu ska jag städa mitt rum på tygremsor som täcker i princip hela golvet efter den jeansslakt som nyss ägt rum.

new

nya från h&m

måndag

Äntligen ska mitt vinterbleka nylle få lite färg. Tog ledigt idag för att vara hemma och sola. Både mitt ansikte och jag behöver det. Har förresten lyckats haffa ett par shorts från h&m som varit ganska hypade, tänkte visa lite bilder sen.. =) nu är bikinin på och det ska äntligen solas!!

ångest? nääeeeeeeee

Kanske det bästa med att inte ha något plugg kvar - att slippa de där minihjärtattackerna när man ska sova och kommer på att man hade läxor.

I get lost in the beauty of everything i see, the world ain't half as bad as they paint it to be

-
.
Livet leker. Idag har jag hängt med min klass ute i saltsjöbaden på ett bröllop. Vi hade fått i uppdrag att sjunga några fina sånger för brudparet efter vigseln. Var faktiskt ett lyckat gig. När vi sjungit färdigt åkte vi in till stan igen med bussen som skjutsat oss dit och från och tog varsin glass på donken. (kanske blev nån/några cheeseburgers för min del också.) Efter att alla skiljts åt promenerade jag och nina lite på götgatsbacken innan vi drog hem. Skön dag. Första dagen utan plugg. konstigt.

På lördag är plugget slut och då ska jag..


Sola

Sova länge

Lära mig spela gitarr och kanske sitta lite vid pianot

Handla kläder för att jag inte har nåt bättre för mig

Träffa vänner utan att tänka på tiden och plugget som skulle ha legat hemma
-
CAN'T WAIT!!!!!!!

Shelter for my soul

hejhejhejhejhej!
Har ekat tomt här ett tag, men nu börjar plugget lugna ner sig. Allt jag har kvar är ett tyska-tal och fysikprov på fredag. Sen är det slut och jag har klarat tvåan natur. Eller det beror ju på hur man ser det, men jag är ändå så jävla glad! Har också fått sommarjobb och ser så otroligt mycket framemot Peace and Love och soliga varma Rhodos så att jag nästan spricker. Den här sommaren kommer bli bäst!

Worlds apart

topshop, asos, mango, weekday, nilson, urban outfitters


there's a place I used to go, there's a world I used to know

.
Friluftsdag idag. Gått en mil och orkar inte gå ett steg till. Efter skolan var det tänkt att jag skulle till radiohuset för en konsert med Veronica Maggio, men jag hamnade på donken med två vänner istället. Sedan bar det av till skolan för en två timmars privatlektion i matte. Nu är jag hemma och ska sova en stund innan jag fortsätter plugga.. livet är underbart.

Let's get away from it all

Det har varit mycket keff uppdatering här. Det tråkiga är att det kommer att fortsätta vara så. Det sägs ju att man dör när man går i tvåan och dessutom läser natur, och nu börjar jag förstå vad folk menar när de säger så. Skolan har bestämt sig för att ta livet av mig. På riktigt alltså. Men jag fortsätter kriga, för på torsdag om en vecka skriver jag mitt livs sista matteprov. Har ALLTID hatat matte (jag går natur, ja) och har alltid haft svårt för det, men det är tanken på att det helvetet tar slut på torsdag som får mig att orka. Dessutom försvinner snart allt annat som varit så jobbigt och stressigt, så de närmsta månaderna kommer kännas befriande. Man kan äntligen kasta bort sitt gamla liv och börja om på nytt.
(Sen får man inte glömma att jag fyller arton om en månad och fem dagar!! woho!!)

surfing

En vacker dag..

don't be a fool

Varmt igen! Här ska det solas!


firework


håret

woho. Idag har jag suttit i tre timmar hos frisören som har försökt göra något åt mitt stackars hår. Hon lyckades aska ner det någorlunda iallafall. Som ni ser på bilden skiftar det fortfarande lite.. men hon sa att jag ska köpa silvershampoo som kanske kan tona ner det röda.
Och till sist en liten parentes: (Vad fan är det för fel på det här landet? Jag gick i SNÖ/HAGELSTORM idag som jag fick blåst på mig rakt i ansiktet! Inte ens i maj kan man få slippa helvetet. Jävligt bitter är jag, ja!)

RSS 2.0