nu börjar det bli verkligt

Vi hade mössprovning i måndags och jag tror att jag spenderade närmare två timmar i extas i danssalen med att försöka bestämma vilken mössmodell jag ska ha. Helt galet att lilla jag tar studenten om sex månader - sakta men säkert börjar det bli verkligt!

det var det långa håret..

idag klippte jag av mitt hår och nu ångrar jag mig lite :(( (är inte lika glad som på bilden. fejkler bara)

hejhej!

ny klänning signerad topshop

glad, brun och blond


söndagsmys

söndag i sängen hos mig. Har haft en sjukt stressig vecka med hur många konsertrep som helst och som igår (LÖRDAG) äntligen avslutades med vad som måste varit min keffaste konsert någonsin med de sämsta låtarna. fyfan. haha eeh.. ja, jag har ju verkligen inget vettigt att säga så jag ska fortsätta mysa här under täcket och drömma mig tillbaks till sommaren. peace

Time stands still, all I can feel is the time standing still

Paulo Nutini 29 juni, peace&love
amen tja. sitter och väntar på att jag ska bli trött så att jag får sova. Har varit en lång dag idag.. lite för lång. Började med en köttig fysiklektion klockan tio i skolan och slutade med rep i berwaldhallen till klockan sju. kom inte hem förrän åtta och sen dess har jag bara legat här helt utslagen. som vanligt på vardagkvällarna. Hatar mörkret. Imorgon är det globenrep hela dagen och sen ska jag till skolan och repa med musikalgänget! ska bli kuuuuul även fast jag egentligen inte orkar! hejdå.

..och sen fyllde Vendela också 18

åh, har inte bloggat på en evighet. har glömt bort bloggen lite. Tror jag varit för upptagen med att leva och att inte leva. dvs försökt överleva detta mörker och denna kyla som har intagit vardagen. Mår för dåligt av det helt enkelt. Har även fått en jävla slemhosta som vägrar försvinna.. usch.. men men. Bara att hålla modet uppe tills ljuset kommer igen! Bara några månader och sen är vi där igen! Och vad jag längtar! Känns lite som att jag får tillbaka livet. Igår var vi hemma hos Vendela på champagnemingel och middag! Väldans trevligt. Efter middagen följde jag inte med de andra som skulle ut, utan åkte istället hem till Niklas och kollade på film med barb och annika. Vi såg the Grudge 2 och jag satt och skrek och skrattade samtidigt. Sjukt roligt att jag blev så jävla rädd!!!!!! När klockan var typ tre bestämde jag mig för att åka hem för jag hade världens mest brutala huvudvärk och när jag kom hem däckade jag direkt. Idag har jag degat i sängen HELA dagen förutom när jag ätit något (värt<3)

så blev Ida 18 till slut


tja


kalas hos jonte

i lördags vankades det 18-årsfirande av två av mina närmsta vänner - martin och jonte! Vi var ett stort gäng hemma hos jonte som drack och åt gott innan vi drog ut i natten! I lördags var ett sånt tillfälle då jag stannade upp och bara reflekterade över vilken tur jag har som har så UNDERBARA vänner! Fett djupt men fan vad sant det är.

I once read somewhere that when you can't make a decision, you should flip a coin. Because the minute when the coin is in the air, you know exactly what you want the answer to be.

.

RSS 2.0