genomskinligt

Snyggt med genomskinligt. Fast ganska otroligt att man skulle hålla den så fin genom att bara ha fina grejer i. Innehållet i mina väskor består till 50 % av godispapper, gamla skoluppgifter och annat skräp.

It should be winter now but my mind is still June


simpelt


PARIS

Nu sticker jag till plusgraderna i Paris och stannar där en vecka! här,här, & här har ni lite fint att lyssna på!

tisdag

Så var skolan över på nästan två veckor. Skönt! Är verkligen jättetrött. Fattar inte hur jag ska orka med de kommande tolv timmarna. Ikväll vid tio-elva ska jag till Solna. Där jag ska hänga hos barb i ungefär tre timmar innan vi skjutsas in till terminalen för att ta en buss mot Skavsta där flyget som ska ta oss vidare till Frankrike väntar. Har lite panik också över att jag inte har börjat packa ordentligt än.. Men jag får ta det om några timmar, jag måste sova nu. Hörs sen!

Come on Eileen

Ska tydligen vara en riktigt bra vintage-butik i Paris och som jag SKA ha varit i innan jag åker hem igen.

You might as well be a lonely walker in a lonely town, on a lonely street

samlade ihop några fina!

And someone else instead of me always seems to know the way, then I look at you and the world's alright

klänning, bikbok, kavaj, topshop, armband, topshop, skor, beyond skin

Hey there, Aron! Is it true that you didn't tell anyone where you were going?

Ibland ser man filmer som verkligen griper tag i en och som man inte kan sluta tänka på. 127 hours är just en sån film och är nog bland det bästa jag sett. Se den!

free people

älskar free people! Såg att dom har börjat shippa till sverige nu också! skulle vilja ha de svarta shortsen på vänstra bilden högst upp. lättmatchade och förmodligen väldigt sköna.

ny kategori: foton


And if your strife strikes at your sleep, remember spring swaps snow for leaves

byxdress, weekday, skor, net-a-porter, armband, h&m, hood, weekday, bikini, missoni

gala gonzales

bild härifrån.

En stannfågel ger sig av

Så var allt plugg äntligen avklarat. Imorgon har jag bara två timmar engelska, sen blir det solning och till sist barnvaktsjobb på kvällen. Har mycket att göra i helgen också. Måste ha en vårkappa/jacka så imorgon blir det att gå igenom varenda 2hand-affär i Stockholm. typ. Fast samtidigt så känns det puckat. Har kollat upp massor med vintage och second hand-affärer jag och barb ska försöka ta oss till i Paris så då kanske man hittar nåt där. Eller så gör man inte det.. Hm. Riktigt i-landsproblem. Vi får se om jag hittar nåt på lördag.

We're reeling through an endless fall, we are the ever-living ghost of what once was


tisdag

har aldrig förstått det roliga med matte. går och lägger mig istället.

Sen blev det augusti och lite mer liv än vi hade hoppats på, men det löste sig och nu är det vår igen och jag undrar hur du mår igen

 

 

 

.

 

jag vill aldrig mer ha vinter.

briefcase

Glad alla hjärtans dag! Imorse kändes inte 14 minus acceptabelt så jag stannade hemma. Har softat hela dagen. Sjungit och spelat med Andreas och bara suttit här och tittat på solen. Hittade den här fina väskan också när jag rotade i garderoberna. Den är i svart läder med fyra fack och det bästa - passar laptopen perfekt.

vår

+ skepparmössan

12 months of winter

Idag har jag överlevt ännu en snöstorm och ännu en promenad med iskall vind och snö i ansiktet och det lilla hoppet om en tidig vår är nu begravt i två decimeter snö och 5 minusgrader. Men vad gör man. Man härdar. Det är iallafall fredag imorgon och.. JAG HAR FÅTT JOBB! Ja, ett barnvaktsjobb hela lördagen, men det är bra. Mer fickpengar till Paris!

C'est comme une gaieté, comme un sourire

Har precis spontanbokat en flygbiljett till Paris om två veckor! ♥

9 februari 2011

såhär ser man ut idag. kass kvalité jag vet, men jag tycker det är så mycket bekvämare att bara klicka upp webbkameran än att krångla med kameran. men jag lovar att börja använda den när det blir vår. det är så mycket roligare att fota då. idag har varit en kort dag med matte och kemiförhör. ska snart ha utvecklingssamtal.. det är då mamma kommer få reda på att jag aldrig är i skolan. kul. nej, nu ska jag och barb fortsätta med matten. och sen svenskan.. och sen musikteorin..

Jag tror de lugnar sig nu, alla tvära kast. Det lilla hjärtat, det pulserar än

Kan vara mitt fulaste collage någonsin, men ni fattar. snygga grejer. klänningen är från asos.

bomberjacket

har kollat på den här sen i höstas och nu finns den på tradera. varför är man alltid pank när man hittar saker man verkligen verkligen vill ha? Och varför kommer det mer snö? fml.

call me a cab, my life is on the other side of this world

Sidney i Australien, Indien, Afrikas savann, USAs vildmark, Barcelona, Los Angeles, Hollywood, Rio De Janeiro, Kuba, Paris smågator och gränder, Japan på våren, Rom och Venedig, Australiens barriärrev,  Manhattan och Central Park i New York, Thailands stränder, Santorini i Grekland, Montana, USA

En dröm som alltid funnits kvar när andra bleknat är att så fort som möjligt efter att skolan är slut resa från Sverige. Skapa en ny vardag någonstans i världen där inget är som hemma. Missförstå mig inte, jag gillar Sverige, men är så trött på att allt är så inrutat och att varje dag är som en repris av gårdagen. Och vad jag tycker om våran vinter förtjänar egentligen ett eget inlägg, men jag kan kort och gott säga att jag känner mig döende på vintern och att jag hatar den mer än krig (nästan). Eller, jag hatar den faktiskt mer än krig. Jag blir lycklig av tanken på att jag kanske bara har en vinter kvar i Sverige innan jag åker dit den inte finns. Vart det är vet jag inte. Det finns så många platser jag vill till och jag vet faktiskt inte hur allt ska gå till. Ska man slå sig ner nånstans direkt och kanske börja plugga? Eller ska man resa runt, se och uppleva allt och sen bestämma sig? Det senare låter mest lockande just nu, då jag inte har en blekaste om vad jag vill hålla på med i framtiden. Jag vet bara att jag vill skapa. Se saker växa fram och som uppmärksammas och uppskattas av andra. Jag vill vara min egen chef. Jag vill ha en ombytlig miljö och inte ett stifft kontor med inga fönster. Men hur kommer man dit? Hur många har ett sånt jobb egentligen? Och den kanske viktigaste frågan är hur man ska våga? Jag har funderat länge och har inte kommit fram till mycket mer än att man måste börja någonstans. Man behöver inte göra allt på en gång. Allt som behövs är ett litet steg som gör resten av vägen lättare och som visar på förändring. En liten framgång leder alltid till större. Jag har också undrat över det här när det gäller att sticka utomlands. Hur ska man ensam ta steget att sätta sig på ett plan till något man bara har en bild i huvudet av? När jag tänker på det vill jag bara stanna här och se allt på film och bilder istället. Så på ett sätt är jag livrädd för studenten.  Men samtidigt vill jag inget hellre än att springa ut och veta att det är nu nu nu som det äntligen börjar och att det är nu jag kan göra det jag alltid drömt om. Uppleva nåt annat och framförallt - känna sig fri och benägen att kunna göra vad som helst. Skolan sätter stopp för allt sånt. Det finns ingen tid till att tänka på sig själv och vad man vill göra. Allt följer en bestämd tidsplan med prov och uppgifter som måste göras. Det finns inte rum för något annat och tid är precis vad jag behöver. Jag behöver tid till att bli uttråkad, för det är då man kan börja tänka och se saker ur andra synvinklar. Jag behöver tid till att ta reda på vad för person jag egentligen är och vad jag vill hålla på med. Och vart i världen jag vill.

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår när du somnar om natten, precis som jag

topshop
lördag. ligger i sängen och har försökt börja på en svenskaanalys i snart.. två timmar. nu ger jag upp och sticker in till stan istället för lite catch up med en vän. kanske blir lite second hand också för de trettio kronorna jag ska leva på i två veckor framåt. herregud, jag behöver verkligen ett jobb.

nothing worth having comes easy


february 1st

Känns sjukt underbart att januari är över. Snart är det slut på att frysa ihjäl i mörkret, snart är det vår! Det kändes verkligen igår när solen sken. Och det märktes på allt folk också. Inte minst på mig, jag blev ganska hyperaktiv där ett tag. Men idag har det varit tvärtom. Bestämde mig för att leva farligt och glömma skolan för en dag. Jag har istället spenderat dagen i sängen med how i met your mother, chips och cola. kan nog inte bli mycket bättre.

jag har gått för långt men kan inte sluta gå

Ibland när jag har en dålig hårdag (typ varje dag) vill jag bara klippa av skiten. typ såhär. hittills har jag inte vågat. Men nån gång ska jag. Och så ska det färgas kate moss-blont.

RSS 2.0