Last night on earth

Så jävla apskönt att matteprovet är över! Idag efter skolan träffade jag Linnea och åt middag, sen åkte vi till en kyrka för att kolla på parallellklassens konsert. Det var fint. Nu är jag äntligen hemma efter världens längsta dag och dricker en välförtjänt cola med is i och kinderchoklad till. Ska sova nu. Bara en dag kvar! ♥ God natt!
Ps. Glöm inte att ni kan FÖLJA MIG VIA BLOGLOVIN'! :)

stress stress stress

Har massor i skolan och måste samtidigt försöka hitta ett jobb! Gillar inte mitt liv just nu.

Cry no more tears

Har samlat ihop några favoriter!

black and white

Kan inte fatta att det är april på fredag. Vart fan har tiden tagit vägen och vad hände med mars egentligen? Så himla härligt, snart är det shortsväder igen! De närmsta två veckorna är dock riktigt riktigt tunga i skolan men sen så, sen kan man förhoppningsvis spendera eftermiddagarna efter skolan i någon park eller i solen på terassen här hemma.. längtar..

från mitt fönster ikväll


Pocket full of sunshine

Ikväll har jag kämpat med mitt CV. Eller.. vad snackar jag om, det tog typ tre minuter - har ju faktiskt aldrig jobbat i hela mitt liv så det fanns liksom inte mycket att skriva. Men nu måste jag verkligen ha ett jobb, det händer alldeles för mycket saker de närmaste månaderna. Fick till exempel veta idag att jag åker till Litauen 19-22 maj. Hups. Och sen så är det ju drömmar om festivaler och utlandet i sommar förstås..

FREDAG!

Väldigt skön fredag hittills. Dock blir det matteplugg ikväll och det känns ju lite bajsigt men vafan - det är helg!!

Ikväll bjuder jag bara på en fin låt och fortsätter äta glass i sängen



Jag har nu kommit till en punkt där motgångar inte längre känns. Allt har helt enkelt gått åt helvete lite för mycket för att jag ska kunna orka bry mig. Jag bara tackar och tar emot. När jag tänker efter är det ganska skönt. Det gör mig liksom inget.

Dream within a dream

Armband som köptes inne i en väldigt luxurös H&M-butik på Avenue des Champs-Élysées i Paris..

Ride my wild heart

Bestämde mig för att ta ledigt idag med. Lika bra då man ändå har studiedag imorgon och man kunde få lite långledigt från skolan. Idag har jag suttit och svettats med matteboken. Matte D. Självmordskurs for sure.. Jag fattar inte hur jag tänkte när jag valde att gå natur, jag hatar ju matte mest av allt typ.

FYND

Kanske det mest värda jag kom hem med från Frankrike. Två par äkta Converse för 400 riksdaler! Det svarta paret köptes faktiskt på Come on Eileen, som jag skrev om tidigare, och de andra köptes på en marknad precis utanför där vi bodde i Château de Vincennes.

Mr. Tambourine Man

Dog litegrann när jag såg att Bob Dylan kommer till P&L i sommar.   JÄVLA NICE!!!!!!

I looked in the mirror, but something was wrong. I saw you behind, but my reflection was gone

.
Bu eller bä? byxor som är så vida att de liknar en kjol.

lace

Tänkte visa lite Paris-shopping. Hittade en fin spetsskjorta för 40 kronor (!!)

21 mars 2011

Älskar att vara hemma på måndagar! Veckan känns inte lika tung ju. Ligger i soffan just nu och tittar på Entertainment now och äter croissanter. Snart ska jag gå tillbaka till veterinären och hämta katten som är nyopererad. Poor thing.

Hattjakt

Så snygg. Letade som en tok efter den perfekta hatten i Paris, men nej, där fanns den inte så jakten får fortsätta här hemma.

Laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night, never could be sweeter than with you

.
Bara två månader kvar nu, sen är vi där!

Try sleeping with a broken heart


Walking on a dream

Något som kanske är bland det värsta som kan hända en är att förlora medvetenheten om sitt liv. När allt är likgiltigt och utgången av saker och ting inte längre spelar någon roll. Allt man gör, det görs mekaniskt, utan någon faktiskt tanke bakom. En skrämmande känsla. Tiden går så fort också och man hinner verkligen aldrig stanna upp och tänka. Förutom nu. Det finns inga utmaningar, bara den förbannade likgiltigheten. Och känslan av längtan till något längre fram är så pass stor att allt däremellan är något som bara ska tas igenom. Kanske är det så att övertygelsen om att det där perfekta, det underbara, den där "lyckan" finns är för stark så att man helt glömmer bort det som faktiskt är nu. Man blir ett skal, en robot. Jag vet knappt vad jag pratar om men det är något som jag grubblat på och såhär blev det skrivet i ord.

blått

ny kornblå blus som ska matchas med röda läppar och svarta jeans eller ett par jeansshorts till sommaren

Then I look at you.. and I know it is going to be a lovely day

.

we♥it

Yes, I've got many rivers to cross but I can't seem to find my way over


För du sålde ditt hjärta, du sålde din själ så att du inte känner smärta när jag tar mitt farväl

-
förutom conversen vill jag ha de här också. från topshop.

home is wherever i'm with you

underbart med fredag. är så jävla stolt över mig själv också, har lyckats släpa mig iväg till skolan varenda morgon den här veckan. Kanske inte något stort i era ögon, men för mig är det en riktig bedrift. Dock blir det inte så nästa vecka då kissen ska iväg till veterinären och opereras.. lilla vännen. Skönt ska det iallfall bli med långhelg.

USA

pics: louisedorasofia.devote.se

Var väldigt nära på att köpa ett par USA-converse i frankrike, dock kände jag att tre redan köpta skor fick räcka så de kom inte med hem. Nu ångrar jag mig lite.

telling stories


We're a picture in my mind and when I wanna find you I just close my eyes

BRA DAG! Trots extra körrep och världens huvudvärk. Har skrattat mycket idag. Tror att det är våren som gör det. Allt är ljusare nu, allt känns bättre. Så JÄVLA skönt!

nu vill jag ha sol och värme

den här vintern har varat i en evighet nu och jag behöver tinas upp

h&m high summer

vill ha allt.

oh allison, I know this world is killing you


now it's just me and these four walls again

fan vilken jobbig vecka jag har haft. Bara en massa skit som slängts på en. Som tur var så slutade den bra iallafall med mys på ett café med några klasskompisar och sedan blev det också barnvaktssittande på kvällen och därmed några extra hundringar i plånboken. Och nu är det söndag. Idag var det tänkt att jag faktiskt skulle åka in till stan och leta lite fina kläder men sängen, pringles-chipsen och HIMYM lockar mer.

Parisienne à l’Extrême

Vill tillbaka ♥

Sometimes a lie is the best thing

fintfintfint! grejer från topshop och monki

Coachella

The Strokes, Mumford and Sons, Empire of the sun, Radio dept., Interpol, Kanye West, Jimmy eat world, Kings of Leon.. Skulle så SJUKT GÄRNA vilja hänga på denna festival 15-17 april.

All that you have is your soul

måste nog ha ett par svarta jeansshorts. så jävlans snyggt på tjejen längst till höger!

Be my only, be the water and I'm wading, you're my river running high, run deep run wild

Tillbaka till verkligheten. Till skolan. Till snön. Till allt plugg. Känns jävligt deprimerande. Å andra sidan är det ju bara tre månader kvar tills man kan leva lite igen. Men det känns tungt och jobbigt att tänka på tiden dit. Jag vill ut och resa igen! Så sjukt roligt att gå på nya gator, se nya platser och träffa nya människor.

mönster

jag har varit jättesjuk och är lite ringrostig men snart är jag tillbaka!

nytt


köpt på marknad i Paris. 2 euro! fynd!

hemma

nu är jag hemma från kanske den finaste av alla städer jag har besökt.

vintern är död

Har ett tvångsbeteende som gör att jag varje år måste uppmärksamma den här dagen. Idag är vändpunkten då man kan se tillbaka på fyra månaders vinter och vara så jävla jävla glad över att man tagit sig igenom helvetet ännu en gång. Idag firar vi!

RSS 2.0