allt som kvarstår är tio ynka minuter

.
.
Sommarens sista dag blev ingen bra dag. Jag har stressat och varit trött.. tappat nya sl-kortet och kommit hem sent.. många tankar har snurrat.. så ikväll sörjer jag sommaren och tiden då livet inte var så jävla svårt som det varit idag.

Cuz this one's for you and me, living out our dreams, we're all right where we should be

.
.
.

You and I know what it's like to be kicked down
Forced to fight
But tonight we’re alright
So hold up your light
Let it shine

lycka är..

..när man får sluta klockan 11 och åka hem och bara mysa i sängen!

living for the weekend

Min helg i bilder. I fredags var det cocktailparty hos Johanna med massor av god mat och i sällskap med fina vänner! På lördagen åkte jag, barbara och niklas till långholmen och tog sommarens sista dopp (</3) och njöt av solen. Efter några timmar drog vi till söder och jag och niklas chillade nere vid årstaviken tills solen inte längre värmde. På kvällen så åkte jag hem till annika och började tagga inför utgång! Det slutade med en riktigt rolig kväll på Laroy! Dock dödade jag mina fötter med annikas killerheels som jag fått låna så jag gick barfota hem med cirka en miljon blåsor under fötterna. Det var jätteskönt. ¨
Imorgon är det måndag vilket betyder fem långa dagar till helgen.. jag. orkar. inte.  som sagt.. ibland önskar jag att jag kunde styra livet med fjärrkontroll.

.


jag vill inte tänka framåt men är livrädd för att fastna här

.
.

okej nu taggar vi skola

Det här ska bli det bästa året!!!!! SISTA OCH BÄSTA!!!!!!! NU KÖR VI

Many rivers to cross

Gick en runda på stan idag med annika. Vi försökte dämpa ångesten inför imorgon med shopping och varandras sällskap men det gick inget vidare. Jag vill fortfarande bara spola tillbaka tiden..

Rhodos shopping

Förutom presenter, lite hudkrämer och tvålar så var det här det enda jag kom hem med - Ett ögon-armband som alla vi fem tjejer köpte och sen två stycken som jag tyckte var typiskt grekiska och väldigt snygga!

Kan någon berätta för mig hur jag någonsin ska kunna komma över den här sommaren?

.
.
.
Jag har sommarjobbat och levt efter hårda tidscheman, jag har fyllt arton år och upplevt stockholms uteliv, jag har återvänt till borlänge och peace and love, träffat så många nya människor, sett idoler som THE STROKES och HÅKAN (vilket jag aldrig trodde att jag skulle få göra), jag har stått i publikhav och velat stanna tiden för att den där känslan av att livet är PERFEKT inte ska ta slut, jag har fått se så underbara stöttande sidor av mina vänner efter en förlust som jag inte trodde att jag skulle överleva - och som jag kommer vara evigt tacksam för!  Jag har fått nya vänner efter alla upplevelser tillsammans, jag har fått känna VÄRME och SOL, jag har fått steka på en strand i 35 graders värme och svalkat mig i havet, jag har dansat och festat och varit så glad, jag har ätit så mycket gott, jag har skrattat så mycket att jag trott att jag kommer dö, jag har till och med, för första gången i mitt liv typ, känt hur mycket jag faktiskt älskar Sverige och mitt hem. Jag har levt den här sommaren.
Den har varit den bästa i mitt liv och minnena ifrån den är ovärderliga. Jag har en känsla av att jag kommer leva på dom ett bra tag framöver..

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig

.
.
Vad jag bryr mig om nu 
är att du kommer nära mig 
även om det är försent att älska dig 
Vad jag bryr mig om nu 
är att från samma säng 
lyssna till samma regn 

Vad jag bryr mig om nu 
är att få ut dig ur skallen 
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen 
den tar slut från kyss till kyss 
Vad jag bryr mig om nu 
är att aldrig ge hjärtat rakt ut 


Vad jag bryr mig om nu 
är att du ligger vaken 
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret 
och det låter som om det går på dig 
Vad jag bryr mig om nu 
är att du då ser det 
hur smutsigt livet blivit 

Och vad jag bryr mig om nu 
är att se din blick så sårad 
när alla löften klingar falskt 
nästa gång du lovar någon allt 
Vad jag bryr mig om nu 
i dina armar om mig 
även om jag vet att jag måste glömma dig 


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta 
för jag har gråtit 
och du ringde aldrig 
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig 
även om jag inte kommer tillbaks till dig 

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion 
när du går sönder inuti 
så som jag gjorde nyss 
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig 
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om 
är att höra dig andas 
veta att du är nära 
förlåt, nu slutar jagFör vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar och vem vet hur länge vi har varandra

.
.
Extremt nyvaken men skitsamma. Har tänkt att jag ska köra jeansshorts så mycket som möjligt nu innan sommaren tar sina sista andetag.. snyft. Blir fan ledsen på riktigt när jag tänker på det. Men än är det varmt och idag ska jag in till stan och träffa Ek. Kanske blir lite mat, lite parkhäng, lite promenad, shopping.. vi får se. hejdå!

say hello, then wave goodbye

Nu är jag hemma på svensk mark igen. De sista dagarna på Rhodos längtade jag verkligen hem! Efter att ha festat, ätit, solat, badat och promenerat i 34 grader varje dag var det helt underbart att få kliva ur flygplanet och känna Sveriges svala luft.
Rhodos då? Kan väl inte säga så mycket mer än att det var ännu en spårad vecka av den här sommaren. Sjukt NICE!!!

livet alltså

Så var man hemma efter en spårad vecka i småland. Ja, eller jag kom hem i söndags men det är inte förrän nu man börjar fungera normalt igen. Dock blir det ingen vila här inte, imorgon ska jag med ett tåg till landet. där väntar en begravning som jag aldrig aldrig ville behöva gå på. Fyfan. Och på lördag åker jag tillbaka till stockholm och på söndag flyger jag till grekland. Den här sommaren.. jag finner inga ord.

RSS 2.0